چرم سازی یگانه زیباترین بهترین خلاقانه ترین انتخاب برای محصول شماست

تولید کننده کیف چرم یگانه با مدیریت جناب آقای فرزاد فرحناک با سابقه 25 سال  تجربه در عرصه تولید انواع کیف و دیگر محصولات چرمی موفق به جلب رضایت مشتریان خود گردیده است.

مجموعه چرم یگانه

تیم یگانه با اتکا به تجربه قریب به دو دهه و نیم و نیرو های متخصص خود در امر تولید کیف چرم ، محصولات چرم  است همچنین از محصولات جدید خود رونمایی نموده است ، که شما عزیزان میتوانید عکس ها ، را در قسمت محصولات نیز میتوانند مشاهده نمایید.تولید محصولات چرمی امری تخصصی است که مجموعه یگانه در آن صاحب سبک  است.

در مجموعه یگانه شما میتوانید کلیه محصولات چرمی مانند سررسید،جاکلیدی،کیف و سایر اقلام را به  صورت کاملا اختصاصی سفارش دهید و کارشناسان ما با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت آن را در اختیارتان قرار خواهند داد.

چرم، ماده ای طبیعی، بادوام و منعطف است که از دباغی پوست خام جانوران، به‌ویژه گاو به‌دست می‌آید. فرایند دباغی، پوست فسادپذیر را به یک مادهٔ طبیعی پایدار، دایمی و انعطاف‌پذیر برای کاربردهای گوناگون تبدیل می‌کند. چرم در تلفیق با چوب، پایهٔ فناوری باستانیان را شکل می‌داده‌است.

img about us

ماموریت ما

یکی از عمده ویژگی های چرم یگانه تحویل به موقع سفارش ها،رسیدگی به موقع به امور مشتریان وجلب رضایت مشتریان است که آنها را متمایز ساخته است.

اهداف ما

مجموعه چرم یگانه همواره در تلاش هستند با استفاده از  مرغوب ترین متریال بهترین نوع محصول چرمی را به مشتریان خود ارائه بدهند تا سبب جلب رضایت آنها بشود.

چرا چرم یگانه

پیشنهاد میکنم حتما از محصولات چرم یگانه به دلیل طرخ های متنوع و کیفیت مرغوبی که داره استفاده کنید.
img about us 2
آشنایی با چرم

‌تولید چرم برای تولیدی‌های مختلف مطمئناً کار ساده‌ای نیست و حقیقت آن است که حدود ۱۰ روز کاری طول می‌کشد تا چرم تولید شود. ‌تولید چرم، پروسه‌ای پیچیده و زمان‌بر است در ادامه پروسه ‌تولید چرم و کاربردهای مختلف آن را با هم مرور می‌کنیم.

کاربرد چرم

چرم، کاربردهای مختلفی دارد. اما استفاده از چرم در ساخت کاپشن، کیف و کفش بیشتر است. کاربردهای چرم:

  • وسایل جانبی مانند کیف، جاکلیدی
  • پوشاک مانند شلوار، کراوات، دستکش، کت، کاپشن و کفش، کمربند.
     
فرآیند ‌تولید چرم در ۲۳ مرحله

۱- پروردن: برای جلوگیری از خراب شدن و افزایش عمر پوست حیوانات باید از نمک، انجماد، خنک کردن‌ با مواد شیمیایی استفاده کرد.
۲- خیساندن: پس از پروردن پوست، آن را باید ساعت‌ها و در پاره‌ای مواقع روزها در آب خیساند. هدف از خیساندن پوست، آب‌رسانی و مرطوب کردن پوست و زدودن نمک و گردو خاک از آن است.
۳- رنگ کردن: بر خلاف تصورات، رنگ کردن چرم در واقع زدودن مو از پوست با استفاده از سولفیت است.
۴- آهک زدن: آهک زدن به منظور جدا کردن مو از پوست با استفاده از مواد قلیایی صورت می‌پذیرد. زمانی که مو از پوست جدا شد، چرم خام حیوانی به دست می‌آید.
۵- لش زنی: در‌این مرحله، بافت‌های طرف گوشتی از پوست جدا می‌شود. در برخی موارد چرم خام نیز در ‌این مرحله به چند لایه تبدیل می‌شود.
۶- آهک‌زدایی: در‌این مرحله، مواد قلیایی چرم خام به صورت تدریجی از آن جداسازی می‌شود. جداسازی تدریجی مواد از آن‌جایی اهمیت دارد که جداسازی سریع ممکن است باعث از بین رفتن بافت‌ها شود.
۷- خیساندن در محلول آنزیمی: در‌این مرحله آنزیم‌هایی به چرم خام زده می‌شود که موجب صافی و نرمی آن می‌شود.
۸- اسیدی کردن: در ‌این مرحله چرم خام در محلول‌های اسیدی و نمکی ضعیفی خوابانده می‌شود.
۹- چربی‌زدایی: درست قبل از دباغی، چرم خام باید عاری از هرگونه چربی اضافه باشد و ‌این چربی باید با آب ‌یا محلول‌های ضعیف زدوده شود.
۱۰- دباغی: دباغی با مواد شیمیایی، ساختار کلاژن چرم را تغییر می‌دهد تا در برابر مواد شیمیایی، رطوبت و میکرو ارگانیزم‌ها مقاوم شود. به زبان ساده، تغییر پروتئین‌های موجود در چرم خام با مواد شیمیایی برای افزایش طول عمر چرم در‌این مرحله انجام می‌شود. ‌این مرحله به طور کلی با سه نوع مواد معدنی، روغن‌ها و گیاهان انجام می‌شود. مواد معدنی مورد استفاده در ‌این مرحله نمک یا کروم است. دباغی چرم با روغن موجب هر چه نرم‌تر شدن چرم می‌شود و چرم دباغی شده با‌این شیوه در تولید البسه کاربرد بیشتری دارد. شیره گیاهان نیز برای ‌تولید چرم‌های ضخیم، محکم و قهوه‌ای رنگ مناسب است که در تولید کیف، کفش، کمربند و چمدان کاربرد بیشتری دارد.
۱۱- جداسازی: در ‌این مرحله با استفاده از دستگاه، چرم دولایه می‌شود.
۱‍۲- تراشیدن: در‌این مرحله آن لایه از چرم که دارای ذرات اضافه است تراشیده شده و ضخامت چرم در‌این مرحله تعیین می‌شود.
۱۳- خنثی‌سازی: در ‌این مرحله تمامی مواد شیمیایی اضافه شده به چرم در مراحل قبلی از آن جدا می‌شود.
۱۴- رنگ‌آمیزی: در‌این مرحله، رنگ‌آمیزی با توجه به نوع استفاده چرم در مراحل بعدی انجام خواهد شد.
۱۵- چرب‌سازی: در‌این مرحله چرم با روغن زدوده شده و نرم و انعطاف پذیر می‌شود که برای تولید پوشاک حیاتی است.
۱۶- رطوبت‌زدایی: رطوبت در‌این مرحله از چرم جدا شده و برای مراحل بعدی تولید آماده می‌شود.
۱۷- پهن کردن: چرم اکنون پهن شده و رطوبت باقی مانده در سطح آن از بین می‌رود.
۱۸- خشک‌ کردن نهایی: چرم معمولاً آن‌قدر خشک می‌شود تا تنها ۲۰ درصد آب در آن باقی بماند.
۱۹- مالیدن و زدن چرم: برای اطمینان از نرمی و انعطاف، چرم در دستگاهی ماساژ داده می‌شود.
۲۰- پرداختن و برس‌زنی: سطح چرم برای صاف شدن و زدودن هرگونه گرد و خاک پرداخته و برس می‌خورد.
۲۱- صیقل دادن: چرم برای یکنواخت شدن رنگ، صیقل داده می‌شود.
۲۲- درجه‌بندی: پیش از فروش چرم، دباغ باید آن را از حیث نرمی، انعطاف و کیفیت کلی بررسی کند. سطح چرم برای یافتن هرگونه خراشیدگی باید بررسی شود.
۲۳- اندازه‌گیری: محصول نهایی آماده است. تنها کار باقی مانده، اندازه‌گیری و فروش آن به تولیدی‌هاست.